Det är alltid skönt att vara steget före så Diva Design tar sig friheten att förhandstitta på det mode som tippas påverka garderoben till våren.

Glitter och glamour är starka influenser i vårens mode. Det ska vara utsmyckade plagg, färgstarka mönster och guld. Hollywoodglamour i vardagsförpackning.

Under Mercedes Benz Fashion Week  märktes en tydlig våg av glamour när ett flertal guldfärgade klänningar invaderade catwalken. Det bjöds även på kombinationer som guld och paljetter. Starka färger och grafiska mönster verkar komma starkt till våren. Samtidigt som den flickiga stilen stilen gör frammarsch med vitt och spets i oväntade kombinationer.

Till våren är det helt okey att sticka ut med färgstarka detaljer.  Under modemässan visades bland annat jeans med pins och nitar. Feminina klänningar med glittrande kristaller.

Vid New York Fashion Week visades skor i tuff streetstyle. Pumps och sandaletter i både klassisk som futuristisk stil med metallglänsande färger och geometriska skärningar. Det glamoureleganta mötte Startreck, i en intressant fusion.

Sammanfattningsvis så verkar det som om modet 2014, blir allt annat än trist. Här finns utrymme att uttrycka sin kreativa sida på ett lekfullt sätt. Och de som har en längtan efter flärd har lysande möjligheter att fullkomligt frossa i glamour till våren.