Har du koll på höstens trender? Har du satt igång med höstshoppingen än? Om inte så kan du läsa vidare här så vet du snart allt du behöver för att gå rätt klädd i höst.

Kvinnor

Rock styleFör kvinnor är det mycket mönster och färger som gäller. Klarblått och klarrött var två färger som ofta syntes då de stora modemärkena visade upp sina höstkollektioner. Likaså var alla nyanser av grönt en populär färg på visningarna. En höstjacka med snygga rutor eller animaliskt mönster är ett måste för alla modemedvetna kvinnor i höst. Även skinn och läder är superhett. Skinnjackor, skinnbyxor, lädertoppar – ja, allt som är av skinn helt enkelt! En lite rockigare stil ligger helt rätt i tiden.

Män

När det kommer till män har höstens trender gjort en större språng än vanligt. Männen kan nu släppa kostymhetsen och den formella looken och satsa på något tuffare och avslappnat (se exempel hos http://www.dunken.se). Sportiga material och snitt är mer inne än någonsin denna höst. Tänk avslappnat men lyxigt. Precis som för kvinnor är dessutom skinn och läder i alla dess former en stor trend denna höst. På årets höstvisningar kunde vi bland annat se bergsbestigninginspirerade kläder som täckjackor av renskinn.

Accessoarer

Accessoarerna är minst lika viktiga som kläderna och i höst tänker vi stort när det gäller accessoarer. Stora smycken, scarfar och väskor. Kvinnor kan även satsa på mycket färg och glitter på sina smycken. Med en snygg rutig handväska och ett mobilskal i lyxigt läder är din höstlook komplett.