Att vara snygg under är minst lika viktigt som att ha den rätta blusen eller de senaste accessoarerna. Underkläderna hjälper till att forma din look även om de nödvändigtvis inte syns under dina kläder.

Snygga underkläder

Snygga underkläderMed rätt modell på bh:n får du till en snygg kroppsform som får din topp att sitta ännu bättre. Idag är det väldigt vanligt att de flesta tjejer och kvinnor går runt i snygga underkläder även till vardags. En bas-bh behöver inte längre vara en slät vit bh, utan idag är en bas-bh ofta en färggrann feminin spets-bh med ett vackra mönster eller kreativa detaljer. Genom att bära feminina och utmanande underkläder kommer du automatiskt att känna dig vackrare, vilket kommer att märkas på utsidan.

Olika BH-modeller

Idag finns det massor av olika lekfulla modeller som till exempel balconnette-bh:n, bandeaus och bustiers. Om du bär en urringad topp eller klänning med bar rygg kan du använda den populära Freebra:n som endast fästs på brösten. Prova dig fram för att hitta en modell som passar dig eller variera mellan de olika modellerna. Det är också avgörande vilken storlek och form du har på bysten, vilken bh-modell som passar bäst. Olika modeller passar även bättre till olika plagg. Här kommer en kort genomgång;

  • Balconette – Denna modell lyfter och formar brösten på ett snyggt sätt. Banden sitter brett på axlarna vilket gör att denna modell passar perfekt under en båtringad eller urringad tröja. Många balconette modeller har även avtagbara axelband vilket gör att denna bh passar perfekt under en armlös topp.
  • Bygellös bh – Denna bh passar dig som har liten till medelstor byst. Bh:n ger ett mjukt stöd för bysten. Denna bh passar perfekt under en tunn skir blus.
  • Push-up bh – Denna bh passar perfekt om du vill ha en snygg klyfta och en tröja med en djupare urringning. Det bh:n gör är att den lyfter bysten snett underifrån. Denna modell finns vanligtvis med olika vaddering. Har du större byst räcker det med en tunn vaddering medans det till dig som har liten byst passar perfekt med en tjockare vaddering. Det gör då att bysten upplevs större.
  • Minimizer – Denna bh passar dig med stor byst som vill göra den mindre. Modellen är utan vaddering och finns både med och utan bygel samt har breda axelband för att inte skära in.
  • T-shirt bh – Denna modell är gjort för att bäras under en tight tröja och den har en slät, vadderad kupa utan extra sömmar för att ge en snygg form. Modellen passar alla byst-typer, från liten till stor byst.

 Snygga underkläderOlika tros-modeller

När det kommer till trosor är spets-hipster fortfarande en stor favorit hos många. Denna trosa ger en sensuell och snygg stil och är samtidigt bekväma att bära. Hipster i andra material är också populära och här finns både hipsterns i klassisk bomull men också i  mer lyxig satin. Stringtrosan är än idag också ett säkert val när du bär en väldigt åtsittande klänning eller tighta byxor. Dessa ger ingen kant av trosan utan gör att du framhäver din bak på bästa sätt. Stringtrosan finns i sin tur i olika modeller med både hel och halv string i många olika material.